CULTURA

El llibre d’Arturo Solé ja ha aportat 5.000 euros a la Fundació Santa Teresa

L’autor de «Els pitjors anys de la meva vida» dona tots els beneficis del llibre a l’entitat baixpenedesenca que treballa per ajudar persones amb discapacitats

Arturo Solé a la Fundació Santa Teresa | LLA
per Llorenç Aviñó, Calafell | 28 de novembre de 2020 a les 13:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A principis del mes de febrer d’enguany, abans del confinament, Arturo Solé va presentar a Calafell «Els pitjors anys de la meva vida». El llibre és un treball que reconstrueix la història de,la seva família, una de,les antigues del Poble de Calafell, des del segleXIX fins a l’actualitat. El treball rememora com era Calafell fins el boom del turisme i explica alguns episodis, de rellevància pública, de la vida de l’autor, que a banda d’altres responsabilitats ha un dels homes més importants de la història del Club Patí Calafell.

Solé es va comprometre a donar tots els beneficis del llibre a la Fundació Santa Teresa, que treballa a favor de persones amb discapacitats i necessitats especials. Aquell compromís no era ni un brindis a sol ni paper mullat. Malgrat el confinament i les restriccions, a dia d’avui, ja són 5.000 els euros que la venda del llibre, han arribat a la fundació. I encara és possible adquirir exemplars de «Els pitjors anys de la meva vida», que ja ha esdevingut un dels projectes solidaris més importants dels últims anys a la comarca.

 

Participació