SOCIETAT

Calafell proposa tornar a gaudir de l’hostaleria, amb responsabilitat i seguretat

Campanya per ajudar el sector en uns moments molt difícils

per Nació Digital, Calafell | 28 de novembre de 2020 a les 11:36 |
A Calafell hi ha molt bons restauradors | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Calafell i les associacions empresarials locals engegen aquest cap de setmana una campanya perquè tothom torni a gaudir de l’hostaleria i ajudar el sector en uns moments molt difícils. Sempre amb responsabilitat i complint la normativa vigent en cada moment, la iniciativa convida especialment a sortir a sopa, sota el lema “Aquest vespre, no cuinis”.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, explica que “el sector de l’hostaleria ho està passant molt malament i necessita que tots li fem costat, especialment en municipis com el nostre, en què és una de les principals activitats econòmiques”.

Lastra afegeix: “Per descomptat, hem d’actuar amb la màxima responsabilitat en la nostra vida social. El que no hem d’oblidar tampoc és que hi ha molts negocis i molts llocs de treball que estan en seriós perill de desaparèixer”.

En aquest sentit, els promotors de la iniciativa reconeixen que no estem acostumats a sopar d’hora i que el toc de queda és una dificultat. Tanmateix, animen tothom a anar-hi al vespre i adaptar una mica els horaris, sobretot en cap de setmana, quan més població pot flexibilitzar-los.

Paral·lelament es manté la campanya “Seguim cuinant per tu”, que es va posar en marxa durant el recent tancament de l’hostaleria. Aquesta campanya difon els establiments que ofereixen menjar per emportar o a domicili. Després de la reobertura, la pràctica totalitat de d’establiments continuen donant aquestes opcions. “Hem decidit simultanejar les dues campanyes, ja que no són incompatibles, ans el contrari, son complementàries”, diu Lastra.

 

Participació