SOCIETAT

L’alcaldessa de la Bisbal dona la benvinguda individualment als nous empadronats

Des de mitjans de setembre i fins a mitjans de novembre ha rebut un total de 15 famílies

per Nació Digital, La Bisbal | 18 de novembre de 2020 a les 17:16 |
Una de les benvingudes | AB
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, dona la benvinguda als nous empadronats al municipi, de forma individual, al seu despatx. Abans de la pandèmia s’organitzava, de forma periòdica, un acte de benvinguda col·lectiu adreçat als nous empadronats però, en l’actualitat, a causa de la pandèmia de Covid-19 i per prevenció, s’ha optat per no tirar endavant aquests actes col·lectius i l’alcaldessa rep individualment cada nou empadronat -o família- amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19: higiene de mans, mascareta, distància i ventilació del despatx. Des de mitjans del mes de setembre i fins a mitjans de novembre, l’alcaldessa ha rebut 15 famílies de forma individual.

Durant aquesta rebuda, els nous empadronats poden expressar els seus dubtes i preguntes sobre el municipi i reben una bossa amb informació d’utilitat sobre el municipi, com ara els serveis públics que s’hi ofereixen, les festes que s’hi celebren, el llistat d’entitats de la vila, informació sobre el servei de bus, la revista municipal, un plànol del municipi o el calendari de pagament d’impostos i tributs. Quan l’acte es feia de forma col·lectiva, aquest finalitzava amb un petit refrigeri. Com que ara no es pot fer, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès entrega, com a detall de benvinguda, una ampolla de cava o de vi de Cellers Domenys, amb l’objectiu també de donar a conèixer els productes locals. 

 

 

Participació