JUDICIAL

La Bisbal contracta serveis de defensa pel recurs contenciós interposat per FFC Aqualia SA

La concessionària no està d’acord amb les tarifes aprovades pel consistori

per Nació Digital, La Bisbal | 14 de novembre de 2020 a les 21:11 |
Ajuntament de La Bisbal | AB
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern Local de la Bisbal, celebrada aquesta setmana,, ha aprovat la contractació del servei de defensa jurídica de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès en el recurs contenciós administratiu interposat per FCC Aqualia SA en relació amb el silenci administratiu sobre la sol·licitud presentada el juny de 2019 relativa al desequilibri de la concessió administrativa.

El contracte s’ha aprovat, mitjançant l’acord marc per al Servei d’assessorament legal i defensa jurídica del Consell Comarcal del Baix Penedès, amb el bufet Isabel Baixeras, Montserrat Boronat i Montserrat Felip SCP per un import de 2.420€ (IVA inclòs).


L’empresa concessionària de la gestió del servei d’abastament i aigua potable al municipi, FCC Aqualia, va sol·licitar una compensació econòmica de 126.434,44€ per la modificació de tarifes que va aprovar i aplicar l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès el 2017, ja que considerava que aquest import era un desequilibri de la concessió i que qui l’havia d’assumir era l’Ajuntament. Per la seva part, l’Ajuntament no ha abonat aquest import, ja que ni el Ple ni la Comissió de preus van aprovar l’increment de tarifes que proposava l’empresa. 

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha declarat que “lamentem que l’empresa concessionària del servei d’abastament d’aigua hagi presentat aquest contenciós. Des de l’equip de govern el que volem és que l’empresa ofereixi el servei que es mereixen els veïns de La Bisbal”.

 

Participació