POLÍTICA

Agnès Ferré, l’alcaldessa de la Bisbal, en línia amb el veïns per Watssap

Des de la posada en marxa en funcionament del servei s’ha donat resposta a un total de 251 usuaris i usuàries

per Nació Digital , La Bisbal, 14 d'octubre de 2020 a les 17:52 |
L’alcadessa de la Bisbal atenent el watssap | AB
L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, continua atenent la ciutadania a través del número de Whatsapp 684 416 843 amb l’objectiu que els veïns  li puguin traslladar –de forma directa- les seves preocupacions, suggeriments i propostes. Aquest servei va entrar en funcionament el febrer de 2019 i, des d’aleshores i fins al setembre de 2020, s’ha donat resposta a un total de 251 usuaris.

L’alcaldessa bisbalenca ha explicat que “quan vam engegar el servei vam pensar que seria útil perquè els veïns em poguessin contactar a través d’una via de comunicació molt utilitzada que, sovint, és més directa que d’altres, com ara els missatges directes que rebia a l’aplicatiu Messenger de Facebook. El meu número de Whatsapp està obert a tothom i jo miro de respondre els missatges tan aviat com m’és possible”.


Ferré ha afegit que “per a l’equip de govern la comunicació amb la ciutadania és clau per saber quines són les preocupacions de les persones de primera mà i així poder treballar per resoldre les diferents problemàtiques que es poden donar en un municipi que, com sabeu, està dividit en nou nuclis de població i de vegades es fa difícil tenir controlats tots els racons. Per això agraïm tant la col·laboració i participació ciutadana, ja que escoltar els bisbalencs de tots els barris ens ajuda a millorar i a poder resoldre més possibles incidències”.

Quant a les normes d’aquest canal de Whatsapp, l’alcaldessa ha explicat que, els usuaris que contactin amb ella a través d’aquesta via hauran de tenir en compte que no s’acceptaran trucades (ni de Whatsapp ni per via telefònica) i que no es tracta d’un telèfon d’emergències ni d’una eina de comunicació que substitueixi els altres canals de comunicació de l’Ajuntament.


D’altra banda, els usuaris que decideixin iniciar una conversa per aquesta via, accepten aquestes normes i l’ús de les dades personals que facilitin de forma voluntària, amb l’objectiu de resoldre la consulta, dubte, suggeriment, preocupació o proposta. L’Ajuntament es reserva el dret de bloquejar els números de telèfon que facin un ús indegut d’aquest canal (insults, faltes de respecte, fer arribar un excés de missatges o informació provocant una saturació del servei, insistir a realitzar trucades telefòniques en lloc d’enviar missatges de Whatsapp, etc.).

La batllessa ha recordat que els veïns també tenen a la seva disposició el telèfon del Servei d’Informació i Inspecció Municipal -en aquest cas mitjançant trucada telefònica- per poder informar de qualsevol incidència. És el 678 59 59 59.

 

Participació