Opinió

Sergi Senpau, escollit per gran majoria nou president de Junts pel Vendrell

Publiquem el comunicat del partit, en el que el nou president demana que Mar Galeano retorni l’acta de regidora

per JXV , El Vendrell, 1 d'octubre de 2020 a les 18:34 |
Sergi Senpau | SSB

La marxa de la fins ara Presidenta Local i Regidora de Junts pel Vendrell Mar Galeano, motivada per motius personals i, en conseqüència, abandonant els seus ideals polítics i ètics, ha provocat que moltes veus de dins i fora de la nostra formació política s’hagin alçat reclamant deixar enrere la situació d’invisibilitat i servilisme al govern per encarar el futur amb un projecte polític sòlid, amb propostes útils i il·lusionants per a la ciutat. Per aquest motiu, des del partit s’han convocat eleccions a la Presidència Local de la formació, escollint la candidatura liderada per Sergi Senpau en una àmplia participació i amb el 80% dels suports.

Així doncs, des de Junts pel Vendrell comença una nova etapa, centrada a construir un projecte de ciutat útil i que sigui una clara alternativa d’idees, valors i bon govern en contraposició a l’actual consistori liderat pel PSOE i Cs.Després de la pandèmia que estem vivint, cal més que mai replantejar el nostre model de ciutat per fer-lo més amable, pròsper, segur i on tothom pugui tenir-hi un futur i projecte de vida. A més, com no pot ser d’altra manera, estarem sempre al costat de la democràcia i les institucions catalanes, treballant incansablement per fer efectiva la independència del nostre país. 

Després de ser escollit President Local de Junts pel Vendrell, Sergi Senpau ha demanat que l’actual regidora no adscrita torni l’acta al partit. En declaracions a l’assemblea local, el nou president ha afirmat que “l’acta que va recollir la regidora Mar Galeano era després de la renúncia a l’activitat política de la nostra cap de llista i, per tant, els interessos personals no han de sobreposar-se a la representació política honesta i ètica dels més de 1.200 vots aconseguits a les passades eleccions de forma íntegra al grup municipal de Junts pel Vendrell”.

 

Participació