Ensenyament

3.872 alumnes comencen a Calafell un curs escolar diferent dels anteriors

Les escoles i instituts han adaptat els seus protocols per tal de donar compliment a les mesures de seguretat derivades de la Covid-19

per Nació Digital , Calafell, 14 de setembre de 2020 a les 16:02 |
Una escola de Calafell | AC

Un total de 3.872 alumnes han comença el curs escolar 2020-2021 als centres educatius de Calafell. Aquest inici de curs té unes característiques extraordinàries a  causa de la Covid-19 i el principal protagonisme recau en les mesures de seguretat per mantenir segurs les escoles i instituts i, a la vegada, preservar al màxim l’assoliment dels objectius educatius.

Els 3.872 alumnes d’enguany en són 78 més que el curs passat, quan van començar les classes 3.794. La xifra és encara provisional i pot variar en els propers dies, segurament a l’alça. I anirà canviant al llarg de tot el curs, per la matrícula viva, un fenomen causat pel perfil demogràfic del municipi, amb un important volum de població flotant.

Cada centre ha adaptat els seus protocols per donar compliment a les instruccions del departament d’Ensenyament i a les de les autoritats sanitàries. Les mesures bàsiques de seguretat són les mateixes que en altres àmbits de la vida: mascareta, distància social i higiene de mans. Però a més, s’han previst altres mesures, com les entrades i sortides esglaonades,  la convivència entre grups estables o haver de portar la mascareta posada ja des de casa. També hi haurà una major neteja i desinfecció, entre altres.

 

Participació