Política

El Vendrell aprova nous ajuts a comerços i autònoms afectats per la pandemia

El Ple de l'Ajuntament del Vendrell aprova les bases d'una segona convocatòria d'ajuts per a persones treballadores autònomes i pimes⁩

per Nació Digital , El Vendrell, 12 de setembre de 2020 a les 10:24 |
El ple telemàtic | AV
En una sessió de Ple extraordinària i telemàtica  s’han aprovat les bases reguladores d’una segona convocatòria d’ajuts per al manteniment i impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la Covid-19, amb 19 vots a favor (Govern, SP-ERC, Primàries el Vendrell i regidora no adscrita) i 1 abstenció (JxV). El regidor de Podem El Vendrell no ha pogut votar per una incidència tècnica durant la connexió telemàtica.  
 

Es tracta d’una proposta que continua amb les bases de la primera convocatòria, amb alguna modificació, que té una dotació pressupostària de 120.000 euros, i la quantia de l'ajut pot ser fins a un màxim de 600 euros.
 

Podran ser beneficiaris d'aquest ajut les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses de fins a quinze treballadors, amb domicili del centre de treball al municipi del Vendrell, que hagin hagut de suspendre la seva activitat econòmica a causa dels efectes de l'estat d'alarma ocasionada per la Covid-19, o que no havent hagut de suspendre la seva activitat hagin tingut una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació i que hagin registrat pèrdueseconòmiques com a conseqüència de la situació de crisi sanitària.
 

Si no es presenten al·legacions durant el període d’exposició al públic, aquestes bases quedaran definitivament aprovades per poder obrir el període de presentació de sol·licituds.

 

 

Participació