Societat

Banys nocturns amb música a la piscina municipal d’estiu de l'Arboç durant l’agost

Es farà tots els dijous i diumenges a partir de les 10 fins a la mitjanit. L’aforament serà limitat i es recomana demanar cita prèvia

per Nació Digital , L,Arboç, 10 d'agost de 2020 a les 21:04 |
Cartell dels banys | AA

Després de la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa els darrers estius, l’Ajuntament de l’Arboç i l’empresa Inacua l’Arboç, que gestiona les instal.lacions municipals de la piscina, ofereixen per tercer any consecutiu els “Banys Nocturns” a la Piscina d’Estiu de l’Arboç. Enguany a més a més dels dijous, també es farà durant les nits del diumenge durant el mes d’agost. Des de les 10 de la nit i fins la mitjanit, es podrà prendre un bany acompanyat amb de la música a càrrec del Xiri l’Arboç. Aquesta activitat té un cost de 2 euros nens a partir de 4 anys o adults. A més, el servei de bar de la terrassa fora de la zona de bany, també estarà obert amb entrada lliure. 

Els tiquets es podran adquirir a les mateixes instal.lacions, tot i que, a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19, es recomana fer reserva prèvia a través de whatsapp al telèfon: 633 936 244. L’aforament serà limitat i les instal.lacions comptaran amb 2 socorristes per vetllar per la seguretat i compliment de les mesures sanitàries i de seguretat.

Aquesta actuació està prevista dins les activitats del Pla Local de Joventut i és una iniciativa de la Regidoria de Joventut i Lleure per tal continuar promocionant aquesta zona d’oci de la vila. 

 

Participació