Cultura

La Bisbal del Penedès celebrarà Sant Jordi el dijous 23 de juliol

Es lliuraran els premis del 12è Concurs Literari de Sant Jordi de la Bisbal del Penedès i es durà a terme la presentació del llibre «Als teus ulls», un recull de fotografies realitzades entre els anys 70 i 90 del segle passat per la fotògrafa local Felicidad Ferrais

per Nació Digital , La Bisbal, 16 de juliol de 2020 a les 16:08 |
Sant Jordi 2019 | AB
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està ultimant els preparatius per a la celebració de la diada de Sant Jordi d’estiu que tindrà lloc el proper dijous 23 de juliol, a les vuit del vespre al carrer Pare Junqué.

Com que la festa del 23 d’abril es va viure en ple confinament, La Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes van anunciar la nova data de la celebració -és a dir, el 23 de juliol- el passat mes d’abril. 


Així, el 23 de juliol de 2020 es farà l’entrega dels premis del 12è Concurs literari de Sant Jordi de la Bisbal i, tot seguit,  es presentarà el llibre “Als teus ulls”, un recull de fotografies realitzades entre els anys 70 i 90 del segle passat per la fotògrafa Felicidad Farrais en diferents actes i festes de la Bisbal. El llibre conté una selecció de les fotografies que el seu fill, Josep Antoni Bundó, va cedir a l’arxiu municipal.

La introducció del llibre ha anat a càrrec del bisbalenc Heribert Ventosa, qui ha contextualitzat l’obra i la figura de la Felicidad Farrais aportant detalls sobre la seva vida personal i professional perquè el lector pugui copsar la importància de la fotògrafa bisbalenca i la seva obra gràfica. En acabar l’acte es podrà adquirir el llibre per un import de 5€ i, posteriorment, també es podrà adquirir a les oficines municipals.


La presentació dels actes organitzats amb motiu de Sant Jordi anirà a càrrec de l’humorista bisbalenc Ferran Aixalà, guionista del programa televisiu El Foraster de TV3 i del programa radiofònic Via Lliure d’estiu de RAC 1 i animador de públic dels programes ¡Ahora Caigo! (Antena 3), El Paisano (RTVE) i El Foraster (TV3).

Per assistir als actes serà imprescindible reservar contactant amb la Regidoria de Cultura, ja que l’aforament és limitat. L’ús de la mascareta serà obligatori i els assistents hauran de respectar i complir les mesures de prevenció i distanciament social que s’indiquin en tot moment.

 

Participació