1 de 10
Societat

L’Activitat de Reiki fa una donació a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç

La donació correspon a la meitat de la recaptació d’aquesta activitat durant el darrer any

Les donants | AA
per Nació Digital, L’Arboç | 8 de juliol de 2020 a les 22:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Recentment, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç ha rebut una donació econòmica corresponent a la meitat de la recaptació del darrer any de l’activitat de Reiki que es realitza, ja fa més de set anys, als locals del carrer Àngel Guimerà de l’Arboç, al darrera de l’Escola de Puntaires. L’altre meitat de la recaptació s’ha destinat a l’Associació arbocenca “Segones oportunitats”, dedicada a la lluita pels animals abandonats. 

La Júlia Prieto i la Lola Morales, les dues persones que desenvolupen aquesta activitat de sanació, van fer el lliurament d’aquesta quantitat a la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, Montserrat Pérez, i a la treballadora social municipal, Yolanda Amaya.

L’Ajuntament de l’Arboç expressa públicament el seu agraïment per aquesta donació i recorda a tots els interessats en rebre una sessió de Reiki que només cal que concertin hora trucant a algun dels següents telèfons de contacte: 977 670 330 o 669 423 779 (Júlia). L’Activitat de Reiki es realitza tots els dilluns del mes de les 6 a les 8 de la tarda.

Participació