Coronavirus

L’Arboç oferirà una formació gratuïta als comerços locals sobre les mesures de seguretat en la nova normalitat

La formació será telemàtica i un cop realitzada s’entregarà un certificat emès per l’empresa formadora que es podrà posar a la botiga on s’indicarà que el comerç a realitzat la formació de comerç segur davant la Covid-19”

per Nació Digital , L’Arboç, 12 de juny de 2020 a les 18:51 |
Carrer Major | AA
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de l’Arboç, amb la voluntat d’ajudar al teixit comercial de la nostra vila farà una formació gratuïta oberta a tots els comerços de la vila sobre les noves mesures de seguretat que s’han de respectar en la “nova normalitat” després de la crisi sanitària causada per la Covid-19. Des del Servei d’Ocupació Municipal de l’Arboç, conscients de la gran quantitat d’informacions emeses per diferents administracions i autoritats sanitàries que fa molt difícil saber del cert quina és la normativa per cada tipus de comerç, està preparant una formació gratuïta enfocada a solucionar tots els dubtes.

Les sessions se celebraran el dia 2 de juliol, en dos horaris diferents segons els sectors i tindran una durada de 90 minuts. El primer torns enfocat a la restauració serà en horari d’11:00h a 12:30h i el segon torn enfocat al comerç en horari de 13:00h a 14:30h.

La formació és gratuïta i les connexions a l’aula virtual es podran fer des de l’ordinador, el mòbil o la tauleta. Les places estan limitades a 15 persones per sessió, i les inscripcions s’han de tramitar a la Seu electrònica de l’Ajuntament de l’Arboç, https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 a partir de dilluns dia 15 de juny i fins a esgotar les places, amb instància general i aportant el D.N.I i l’emplaçament del comerç o restaurant. 

Un cop realitzada s’entregarà un certificat emès per l’empresa formadora que es podrà posar a la botiga on s’indicarà que el comerç a realitzat la formació de “comerç segur davant la Covid-19”. Aquesta és una acció subvencionada pel Pla de Barris - Barris amb projectes.

 

Participació