Societat

El Casal d’Estiu de la Bisbal del Penedès tindrà lloc del 29 de juny al 10 de setembre

El Casal s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 i s’adreça a infants que cursin des de P2 fins a 6è de primària

per Nació Digital , La Bisbal, 7 de juny de 2020 a les 18:36 |
Casals d’estiu, La Bisbal | AB
El Casal d’Estiu bisbalenc s’ha reformulat per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries per la Covid-19 i obrirà inscripcions telemàtiques del 8 al 22 de juny, ambdós inclosos, mantenint el preu i la ubicació de l’edició anterior. El casal tindrà lloc del 29 de juny al 10 de setembre i el sevei anirà a càrrec de la Ballaruga.

Donada la situació generada per la Covid-19, el casal s’ha adaptat a les mesures i indicacions sanitàries i no hi haurà sortides a la piscina, ni excursions fora del municipi. Els nens i nenes es dividiran per grups de 10 i sempre estaran amb el mateix responsable. Així mateix, se’ls prendrà la temperatura quan arribin i si presenten qualsevol símptoma, no podran quedar-se al casal. 


L’horari del Casal d’Estiu serà de 8h a 13:30h, amb l’entrada i la sortida esglaonada de 8 a 9h i de 13h a 13:30h. Es durà a terme, com és habitual, a les instal·lacions de l’Escola Ull de Vent (edifici nou), a l’avda. Baix Penedès. El preu del Casal d’estiu serà de 35€ la setmana i 60€ dues setmanes consecutives. La regidora de Lleure, Judith Vidal, ha explicat que “tot i els esforços que ha suposat l’edició d’enguany, tenint en compte el fet que haguem hagut d’adaptar el casal a la situació generada per la Covid-19, hem volgut mantenir el preu de l’any passat, perquè les famílies puguin seguir gaudint del casal sense que suposi més esforç econòmic que altres anys”.
Les preinscripcions es faran en línia i els interessats hauran d’escriure un correu electrònic a sandra@bisbalpenedes.com detallant els noms, el telèfon i les dades dels nens (curs, edat, informació específica sobre l’infant, etc.). Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’arribada de les preinscripcions.


El 16 de juny, a les 19:30h, tindrà lloc una reunió online. Quan els interessats facin la preinscripció rebran un correu electrònic amb tota la informació sobre com accedir a la trobada telemàtica.

 

Participació