POLÍTICA

Ciutadans critica l'adhesió del Consell Comarcal al Pacte Nacional pel Referèndum

M. Luz Ramírez, afirma que els partits sobiranistes "obliden els problemes reals de la ciutadania i desatenen gran part de les seves obligacions"

per Llorenç Avinyó, El Vendrell | 2 de març de 2017 a les 17:57 |
Marí Luz Ramírez | CS
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La portaveu del Grup Comarcal de Ciutadans , M. Luz Ramírez, ha criticat l'aprovació de la moció d'Adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum presentada conjuntament per PDECAT i ERC al darrer ple comarcal. Ramírez ha dit que "per impulsar una consulta com aquesta abans s'ha de fer una reforma constitucional, tal com han reiterat en nombroses ocasions les sentències del Tribunal Constitucional". A més, ha senyalat que "la Generalitat no té competències en aquest sentit". 
Ramírez ha afegit que "els partits sobiranistes han oblidat els problemes reals de la ciutadania i han desatès gran part de les seves obligacions i són incapaços d'abordar debats tan importants com la reforma del model educatiu o la millora del sistema sanitari per centrar el debat en un problema que ells mateixos han creat".

 

 

Participació