Societat

El projecte solidari Fem Pinya dels Nens del Vendrell es fa comarcal

Els Nens del Vendrell, amb la col·laboració dels Serveis Socials del Consell Comarcal, inicien el projecte Fem Pinya Baix Penedès

per Nació Digital , Baix Penedès, 26 de maig de 2020 a les 15:34 |
El projecte es fa comarcal | CCBP
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La colla castellera dels Nens del Vendrell, amb la col.laboració dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès han iniciat el projecte “Fem pinya Baix Penedès”.

Es tracta d’un projecte social per ajudar famílies vulnerables de la comarca amb targetes moneder o amb altres tipus d’ajudes d’urgència social. Amb aquest objectiu, la colla castellera farà una primera aportació de diners corresponents a una part de les quotes de soci de l’entitat. A més, els Nens buscaran teixir xarxes amb altres entitats i ajuntaments de la comarca per ampliar aquest projecte solidari.

Els Nens del Vendrell, a través del projecte "Fem pinya" de Vendrell, ja fa anys que donen diners a l’Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vendrell per ajudes en temes socials destinades a famílies vulnerables de la vila. Amb aquest nou projecte comarcal, la Colla castellera vol ampliar a a tota la comarca i ajudar al màxim nombre de famílies que ho necessitin. 

 

Participació