1 de 10
Coronavirus

L’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal continua treballant per a la ciutadania

Tot i que el confinament obliga a fer bona part de la feina de manera telemàtica

Contacte dels Serveis Socials | CCBP
per Redacció, Baix Penedès | 21 d'abril de 2020 a les 20:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tots els tràmits urgents dels serveis socials del Consell Comarcal  s’intenten resoldre amb diligència via telefònica i/o electrònica. Totes les trucades i correus electrònics es deriven als professionals referents que treballen des de casa i, aquests, es posen en contacte amb el ciutadà.

Els serveis d’ajuda a domicili de les persones més vulnerables (grans i soles), s’està realitzant, estan fent el seguiment de les situacions del risc d’infància, i de les famílies més vulnerables.

Són moments difícils però els professionals no tenen cap dubte que amb determinació, esforç, voluntat i seny ens en sortirem. Es van adaptant els procediments de treball segons com vagin evolucionant les circumstàncies, i segons les indicacions del Govern Espanyol i del govern de la Generalitat, demanen comprensió de tothom.

Per això els telèfons de servei continuen actius de dilluns a divendres de les 9 a les 2 del matí:

  • 977 157 177 Departament de Serveis Socials, SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i temes relacionats amb la violència de gènere i Immigració.

  • 977 157 158 Informació infància risc

I, les 24 hores del dia, tenim les següents bústies de correu electrònic per atendre totes les demandes:

Participació