Coronavirus

Santa Tecla obre un correu per enviar missatges de suport a pacients i sanitaris

Després de diverses demandes, la Xarxa ha volgut canalitzar les mostres de suport

per NacióTarragona, 1 d'abril de 2020 a les 16:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla ha habilitat l'adreça de correu electrònic anims@xarxatecla.cat perquè la ciutadania pugui enviar missatges d'ànim a pacients i usuaris dels hospitals i centres socials que l'organització gestiona al territori, així com mostres de suport als seus professionals.

D'aquesta manera, després de rebre diverses demandes, Santa Tecla vol facilitar que les persones que ho vulguin facin arribar el seu suport davant la pandèmia del coronavirus. En aquesta adreça es poden enviar textos, enllaços i imatges en baixa resolució (es prega no adjuntar vídeos per evitar col·lapsar el servidor).

Segons el contingut els missatges seran adreçats a les persones que són ateses als hospitals de Santa Tecla o del Vendrell, a les residències de gent gran de Ponent o Llevant, als residents del CRAE Sant Josep o als de la llar-residència de la Fundació Estela. Per facilitar la distribució dels missatges entre els diferents centres, es demana als remitents que indiquin el nom del destinatari i el centre on localitzar-lo en el títol del correu.

 

 

 

Participació