coronavirus

GRÀFIC INTERACTIU Així evoluciona el coronavirus a la demarcació de Tarragona, dia a dia

Dels 270 infectats hi ha 139 persones hospitalitzades, 41 de les quals a l'UCI

per NacióTarragona , 26 de març de 2020 a les 11:54 |
 La demarcació de Tarragona continua com la demarcació amb menys afectacions pel coronavirus,però la xifra d'infectats s'està multiplicant ràpidament en els darrers dies. La corba segueix creixent i, tal com ha assegurat aquest dimecres el president Quim Torra, s'esperà que ho segueixi fent fins a almenys el mes que ve.

En total, segons les dades de dimecres, hi ha 271 positius, 139 dels quals es troben hospitalitzats, 41 a l'UCI. A més, vuit persones han perdut la vida. Aquestes xifres engloben els pacients del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


D'altra banda, a Catalunya la corba també segueix creixent. El nombre de morts per coronavirus a Catalunya segueix augmentant i supera més del centenar en les últimes 24 hores, a ritme superior al de dies anteriors. El saldo de morts s'eleva a 672 i els infectats a 11.592.Nota sobre el gràfic: El gràfic mostra l'evolució del nombre total de positius, de casos greus entre aquests positius i de víctimes mortals. Les dades es comptabilitzen quan les comunica oficialment el departament de Salut. El gràfic s'actualitzarà diàriament, o sempre que es comuniquin casos nous

 

Participació