Coronavirus

L’alcaldessa de la Bisbal confirma la primera mort per coronavirus d’una veïna del municipi

La víctima és una persona de 70 anys que patia greus problemes respiratoris

per Nació Digital , La Bisbal del Penedès, 25 de març de 2020 a les 20:28 |
Agnès Ferré | AB
L’Ajuntament de la Bisbal ha confirmat en aquest comunicat de l’alcaldessa Agnés Ferré la trista notícia de la mort d’una veïna del municipi a causa del coronavirus.

«En els últims dies s’han detectat casos del covid-19 a la comarca i també a La Bisbal del Penedès. Malauradament ja ha mort una veïna de més de 70 anys, que patia problemes respiratoris greus.


En nom propi i de tot el consistori, dono el condol a la família. És un cop dur a més no poder-la acomiadar com es mereix, acompanyada de totes les persones que l’apreciem.

Ara més que mai hem de continuar seguint les indicacions de les autoritats sanitàries: quedant-nos a casa, sortir el mínim possible i anar a comprar fent la comanda abans aprofitant el servei que ens ofereixen els nostres comerciants.


Dono les gràcies als comerços que obriu per oferir productes bàsics, gràcies al voluntariat municipal que seguiu donant el bon dia cada dia de la setmana i que aquests dies, més que mai, és un servei essencial.

Gràcies als empleats i empleades municipals que treballeu des de casa per seguir fent funcionar l’Ajuntament, a la brigada municipal que treballeu al carrer i als que ateneu a la ciutadania per telèfon.


Gràcies al servei d’informació i inspecció municipal i als regidors i regidores de l’equip de govern que porteu medicaments a la gent gran que ho necessita, així com el repartiment domiciliari del Rebost solidari als més necessitats.
Gràcies a vosaltres per quedar-vos a casa.

Als autònoms i empresaris que no podeu funcionar amb normalitat, us animo a estar atents a les ajudes que es van publicant i a no defallir.
També em vull adreçar a les poques persones que no feu cas de les mesures, pensant que no us passarà res o que per sortir a passejar no feu cap mal a ningú. No complint les mesures necessàries us poseu en perill vosaltres i poseu en perill també als vostres familiars i amics. 

És una situació nova, greu i, com tot el que ens és desconegut, ens espanta. Però això ens ha de fer més forts perquè aconseguirem guanyar el covid-19 entre tots si seguim els consells i ens quedem a casa»

 

Participació