Coronavirus

La Bisbal manté per Whatssapp el curs contra la pèrdua de memòria de la gent gran

Les noves tecnologies permeten que el curs de prevenció del deteriorament neurocognitiu continuï tot i la situació d’alarma generada pel Covid-19

per Nació Digital , La Bisbal del Penedès, 25 de març de 2020 a les 18:22 |
Yolanda Almagro | AB
Els alumnes del curs de prevenció del deteriorament neurocognitiu que imparteix la professora Yolanda Almagro (URV-UOC) continuen, tot i la situació d’alarma i el confinament. Aprofitant les noves tecnologies, la professora va proposar continuar amb les classes a través de Whatsapp, per no perdre el fil i continuar amb el curs.

De fet, gràcies a aquesta iniciativa, els alumnes no han perdut cap classe i cada dijous es connecten durant una hora i mitja o dues hores per compartir les respostes als deures que els ha donat anteriorment la professora, com ara veure un vídeo o documental i, posteriorment, analitzar conjuntament el seu contingut - a través de missatges escrits o de veu - o dur a terme activitats variades, com per exemple endreçar un llistat de paraules per ordre alfabètic.


La professora Yolanda Almagro ha explicat que continua treballant per modificar i adaptar el contingut de les classes a aquest nou sistema, que ha vingut condicionat per la situació actual però que no deixa de ser útil també per aprofitar les noves tecnologies per comunicar-nos i fer que els usuaris se sentin més còmodes en aquest àmbit. Almagro se sent satisfeta perquè creu que “les classes per evitar el deteriorament cognitiu funcionen millor que mai i estic contenta que l’Ajuntament també ho valori”.

Des de la Regidoria de la Gent Gran felicitem els alumnes per la força de voluntat i l’entusiasme que posen en el curs, tot i trobar-nos en una situació tan difícil, i donem les gràcies a la professora Yolanda Almagro per la iniciativa de continuar amb les classes de forma telemàtica.

 

Participació