Coronavirus

L'Ajuntament suspèn el mercat setmanal i emplaça la ciutadania a encarregar les seves compres

Cal seguir prevenint el contagi del coronavirus

per Nació Digital , La Bisbal del Penedès, 24 de març de 2020 a les 20:40 |
La Bisbal | AB

Tenint en compte la situació d’alarma actual i amb l’objectiu de prevenir possibles contagis de Covid-19, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès recomana a la ciutadania que faci ús del servei a domicili que les botigues bisbalenques han posat a disposició dels veïns de la Bisbal del Penedès.

Les botigues del municipi estan posant moltes facilitats als veïns de tots els barris de la Bisbal i permeten fer la comanda a través d’una trucada telefònica o Whatsapp i recollir l’encàrrec a la botiga o rebre la compra a domicili. Per aquest motiu, l’equip de govern ha decidit suspendre el mercat setmanal (que en la situació actual només s’estava realitzant amb tres parades de productes d’alimentació) i demana als veïns que evitin comprar de forma presencial i, si ho fan, que no ho facin de forma diària.El consistori recorda a la ciutadania que hi ha ordre que ens quedem a casa i que, si sortim al carrer, ha de ser pels motius que estan autoritzats, sempre que sigui imprescindible i necessari.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’agraeixen les aportacions, idees i propostes que ens ha anat fent arribar la ciutadania en uns moments tan difícils per a tots i totes.

 

Participació