Coronavirus

Calafell atura totes les obres públiques en marxa al municipi

Per contribuir a la disminució de l’activitat al municipi i combatre la propagació del Covid19

per Nació Digital , Calafell, 24 de març de 2020 a les 11:34 |
Obres a Calafell, ja aturades | AC

L’Ajuntament de Calafell ha decretat l’aturada temporal de totes les obres públiques que realitzava al municipi, mentre duri l’actual emergència sanitària i, en particular, l’estat d’alarma. Aquesta mesura forma part del segon decret aprovat per l’Ajuntament, el passat 20 de març, per fer front al Covid19.

Les obres públiques actives en aquests moments eren les de la vorera nord del Passeig Marítim al nucli de Segur i les de la nova il·luminació del Castell de la Santa Creu. Les del Castell han quedat completament aturades aquest dilluns. Les del Passeig trigaran unes 24-48 hores. Cal un marge perquè les zones de treball s’han deixar en condicions de seguretat per a les persones, el material i l’espai públic. En el cas concret del Passeig, en estar extraient aigua del nivell freàtic, cal deixar segellats els afloraments perquè no continuï sortint-ne cabal.

Aquesta decisió té l’objectiu de contribuir a la disminució de l’activitat al municipi, per combatre la propagació del coronavirus. Podrà prorrogar-se d’acord amb la situació epidemiològica i les ordres o recomanacions de les autoritats competents.

Tant la brigada municipal com les empreses contractistes de serveis municipals fan només treballs urgents i han suspès, fins a nova ordre, els treballs de manteniment programats no urgents.

 

Participació