Coronavirus

L’Ajuntament de Sant Jaume suspèn i ajorna diversos tributs municipals

Ja han començat les tasques de desinfecció de la via pública

per Nació Digital , Sant Jaume dels Domenys, 23 de març de 2020 a les 20:42 |
Sant Jaume dels Domenys | ASJ

Atesa la situació d’emergència sanitària generada pel risc de propagació del COVID-19, i per tal de complir amb les normes dictades per l'Estat central i la Generalitat de Catalunya per contenir l'expansió, s'ha aprovat avui un decret d'Alcaldia per complementar les mesures preses els darrers dies.

En l’apartat econòmic, s’ha suspès temporalment el pagament de la taxa d’escombraries comercials als establiments i indústries afectades pel tancament obligatorii s’ajorna el pagament de la resta de taxes i impostos municipals.

S’estan realitzant i es continuaran realitzant trucades periòdiques als majors de 65 anys per establir un contacte constant i poder ajudar-les en les necessitats bàsiques que els hi pugin sorgir. S'estan realitzant també tasques de desinfecció de la via pública, especialment davant dels comerços que venen productes de primera necessitat i de les zones de contenidors de recollida selectiva.

Finalment s’ha constituït el Consell Assessor municipal de l’emergència i el Comitè d’Informació que ha definit els serveis bàsics i estratègics que garantirà l’Ajuntament durant la crisi sanitària. Des de l’equip de govern es fa una crida a la tranquil·litat i responsabilitat dels veïns, insistint que es tracta de mesures preventives amb l’objectiu de protegir la salut de les persones.

 

Participació