Coronavirus

El Servei de recollida d’escombraries s’efectua amb normalitat a la comarca

El servei de deixalleria romandrà tancat cara al públic, fins com a mínim el dia 01/04/2020. A aquesta instal·lació només hi podran accedir els propis treballadors d’Ecobp, seguint totes les mesures de precaució.

per Nació Digital , El Vendrell, 16 de març de 2020 a les 19:24 |
Contenidors d’ECOBP | CCBP

Des de el Serveis Tècnics de Medi Ambient del Consell Comarcal, s’informa que el servei de recollida d’escombraries s’efectua amb normalitat. Igualment, s’informa que des d’avui a primera hora s’actua sota el protocol que s'estableix per als municipis en el marc Pla d’Actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. Amb aquest objectiu, s’han modificat totes les rutes de recollida de residus, modificació de tots el torns dels treballadors per a què no hi hagi contacte entre ells. 

Pel que fa a la continuïtat de servei essencial del servei de recollida de sòlids urbans prestats per ECOBP, es garanteix la continuïtat en la prestació d’aquest servei seguint els protocols marcats pel Pla d’Actuació del PROCICAT. A mesura que la situació del brot vagi evolucionant i les mesures de les autoritats es vegin modificades adaptarem els nostres protocols per tal de minimitzar els inconvenients que aquesta situació excepcional està provocant a la ciutadania.

Així mateix, informem també que el servei de deixalleria romandrà tancat cara al públic, fins com a mínim el dia 01/04/2020. A aquesta instal·lació només podran accedir-hi els propis treballadors d’Ecobp, seguint totes les mesures de precaució. 

 

Participació