Cultura

Joan i Laureà Inglada lideraran els Minyons de l’Arboç aquesta temporada

El Cap de Colla, que havia dimitit, ha tornat a presentat la seva candidatura i repeteix al càrrec

per Nació Digital , L’Arboç, 10 de febrer de 2020 a les 17:10 |
Joan i Laureà Inglada | MA

Dissabte passat  es va celebrar l’assemblea general ordinària dels Minyons de l’Arboç. Tant l’acta com el balanç 2019 es van aprovar per unanimitat. El resum del 2019 i el del cap de colla van comptar amb l’aprovació dels assistents - una cinquantena - i no van tenir rèpliques.

Pel que fa a la votació de junta administrativa i la de cap de colla van ser canviades d’ordre - primer es va votar el nou cap de colla - a petició de l’única candidatura existent a junta administrativa. Aquest canvi es va votar i aprovar.

Així que es va procedir a votar l’única candidatura a cap de colla presentada, la de Joan Inglada, cap de colla des de l’any anterior. Aquest va explicar les dues raons per les quals va presentar la dimissió i la raó per la qual es va tornar a presentar. Primer va dir que havia dimitit perquè creia que el mandat del cap de colla havia d’anar lligat al mandat de la junta administrativa i que si aquesta canviava la nova junta havia de començar amb una tècnica nova també. L’altra raó per dimitir era el no haver pogut assolir els objectius fixats a principis de temporada, sense voler excusar-se per la manca d’efectius que ve patint la colla.

La raó per tornar-se a presentar era bàsicament la no presentació de cap altra candidatura i una il·lusió intacta en el projecte minyó. La votació del cap de colla es va aprovar per unanimitat dels assistents. Joan Inglada va dir que es comprometia a fer una junta tècnica a l’alçada en els dies que queden abans de començar la temporada.

Seguidament es va presentar la candidatura a junta administrativa de Laureà Inglada, única candidatura aspirant. Després d’explicar el seu projecte es va votar i va ser escollit nou president amb pràcticament la totalitat dels vots - hi va haver una abstenció -. La fins ara presidenta, Laura Álvaro, i la seva antiga junta van felicitar la nova junta, posant-se a la seva disposició i desitjant-los sort en la nova etapa.

 

 

Participació