Societat

Els municipis de costa propers, convocats a Coma-ruga per tractar de l’estat de les platges

La trobada es farà el pròxim 19 de febrer amb any talents des de Vilanova a Tarragona

per Nació Digital, El Vendrell | 6 de febrer de 2020 a les 17:45 |
Peris i Marcos | AV
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La regidora de Platges de l’Ajuntament del Vendrell, Bárbara Peris, i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calafell, Aron Marcos, han anunciat que es convocaran els municipis de costa des de Tarragona fins a Vilanova i la Geltrú a una reunió, que tindrà lloc el dimecres 19 de febrer, a Coma-ruga, per tractar el tema dels efectes dels temporals marítims i com encarar aquesta problemàtica de forma conjunta.

Bárbara Peris ha explicat que “els efectes dels temporals no s’aturen en els límits dels termes municipals i és convenient treballar de forma conjunta per valorar mesures preventives i resolutives per fer front a aquesta problemàtica”.

Aron Marcos ha afegit que “cal fer més inversions en matèria de prevenció, però també s’ha de consensuar una estratègia conjunta en el marc d’un treball en xarxa dels diferents municipis que es convoquen a aquesta reunió”.

 

Participació