Societat

La Bisbal dona la benvinguda als nous empadronats al municipi

Són persones que s’han establert a la localitat des del passat mes d’octubre

per Naciô Digital, La Bisbal | 4 de febrer de 2020 a les 18:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Biblioteca pública ha acollit, aquest dilluns 4 de febrer a la tarda, un acte de benvinguda adreçat a les persones que s’han empadronat recentment al municipi, concretament entre els mesos d’octubre i gener.

Durant l’acte, els regidors de l’equip de govern s’han presentat i han convidat els assistents a expressar els seus dubtes i preguntes sobre el municipi. Tot seguit, els nous veïns han rebut una bossa que contenia informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal, com ara els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, el llistat d’entitats de la vila, informació sobre el servei de bus, les dates de les reunions informatives sobre el pressupost 2020, la revista municipal o el calendari de pagament d’impostos i tributs. L’acte ha finalitzat amb un petit refrigeri.

Tot i que, anteriorment, l’acte de benvinguda als nouvinguts es feia a l’Auditori Salbà del CMC, des de fa un temps s’ha optat per fer-lo a la Biblioteca pública amb l’objectiu de donar a conèixer aquest equipament entre les persones que acaben d’arribar al municipi.

 

Participació