Gastronomia

Tot a punt per poder gaudir de la Xatonada Popular del Vendrell

La gran festa de la gastronomia popular de la ciutat se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de febrer

per Nació Digital , El Vendrell, 22 de gener de 2020 a les 16:07 |
Imatges de la xatonada | AV

Ja es pot consultar el programa d’activitats relacionades amb la Xatonada Popular 2020, que tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 de febrer amb el 34è Concurs de Mestres Xatonaires, la 33a Exhibició de Xatonaires Infantils, la 27a Fira de productes alimentaris naturals i artesanals i el 4t Xató Experience, entre d’altres activitats, i que incorpora algunes novetats. El programa està publicat al web municipal del Vendrell.

Si una de les novetats és que al diumenge hi haurà un trasllat d’aquesta festa gastronòmica cap a l’escola Àngel Guimerà, amb motiu de les obres al c/ Dr. Robert que obliguen a mantenir oberta la Rambla per a la circulació de vehicles, al dissabte la Rambla serà l’espai que acollirà una altra de les novetats. Concretament, a partir de les 12 del migdia, hi tindrà lloc la VermuTOnada, una nova activitat en què es podrà gaudir de la bona música de Dj Delapierre amb la degustació de xips&xató.

El dissabte al matí, a la plaça del Mercat municipal, també hi haurà tallers perquè tota la família pugui experimentar amb el xató sota el títol de Xató Experience Kids. I a partir de les 11 h, a la plaça de Francesc Macià, hi haurà el Jugacirc, un espai de jocs d’habilitat per a tota la família. La setmana que ve se celebrarà, a les cuines i menjadors de diverses escoles del Vendrell, una nova edició dels cursos Aprèn a fer Xató.

 

 

Participació