Serveis

El CAT anuncia la reparació de l'avaria i el restabliment total del subministrament d'aigua

Els treballs finalitzen unes 40 hores després del trencament d'una canonada a l'Ampolla, que ha afectat Calafell i Bellvei

per ACN, l’Ampolla | 4 de gener de 2020 a les 23:37 |
Treballs de reparació de l’avaria | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha anunciat aquest dissabte que cap a les deu de la nit ha restablert totalment el subministrament d'aigua als seus consorciats després d'haver resolt l'avaria d'una canonada a l'Ampolla (Baix Ebre). Acaba d’aquesta manera el neguit de veïns de Zcalafell i Bellvei que durant part del temps que ha durat l’avaria s’han hagut d’abastir Amb aigua de camions cisterna de l’empresa concessionària.

La resolució del problema ha culminat unes 40 hores després de la incidència, que ha fet que durant aquest temps els 63 municipis i 26 empreses que formen part del CAT hagin hagut d'abastir-se amb mitjans propis. El problema va començar cap a les tres de la matinada de divendres, quan va rebentar la canonada principal de la xarxa a l'alçada de l'Ampolla, que va causar una forta baixada d'aigua pel municipi i va afectar una vintena de vehicles i mobiliari urbà.

 

Participació