Cultura

L’exposició «Al Jardí», de Sara Dochow, omple de natura la sala del Portal del Pardo del Vendrell

És una mostra particular, que exhibeix una manera de crear molt personal

per Nació Digital , El Vendrell, 13 de desembre de 2019 a les 10:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
La Sala Portal del Pardo del Vendrell acull l’exposició  “Al Jardí”, de Sara Dochow, que es podrà visitar fins al 12 de gener.
 

En el catàleg de l’exposició, Sara Dochow explica que “Em considero artista multimèdia, tot i que la meva experiència ha transitat entre les belles arts i l'artesania. Si bé vaig rebre formació acadèmica en pintura, sempre he utilitzat les matèries tèxtils com a mitjà per donar forma al meu univers visual. El meu treball actual sorgeix d'una combinació d'idees que es relaciona i es fusiona amb la natura a través de la creació artesana; inspirat per objectes abandonats, que podríem titllar de residus, però que per mi representen naus que transporten una història oblidada. La meva tasca consisteix a donar a aquests objectes una nova vida, gràcies als materials i a les diferents tècniques combinades. Ressuscitar-los, treballar amb agulla i fil, barrejar teixits -gestos freqüentment feminitzats- em produeix un intens plaer. Estem confrontats diàriament a la història i això ens conforma”.
 

Dochow afegeix que “La meva trajectòria personal, enriquida per diferents llengües i per múltiples vivències al voltant del món, ha dotat la meva experiència visual i artística d’una extensa paleta cromàtica. El passat i el present aporten materials que tracen el camí creatiu del futur. Explorar les relacions entre el món exterior i el món més íntim són les bases de la meva feina actual. De vegades em perdo, però llavors apareix l'alegria d’una nova descoberta”.
 

L’horari de l’exposició és de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h; dissabtes, diumenges i festius, d’11h a 14h. La Sala Portal del Pardo estarà tancada els dilluns i els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1, 5 (tarda) i 6 de gener.

 

Participació