Nadal

La Bisbal del Penedès signa un conveni amb l’Obra Social de «La Caixa» perquè cap nen es quedi sense joguina

Els infants contemplats l’àrea de Serveis Socials han fet una carta demanant el regal que volen rebre per Reis

per Nació Digital , La Bisbal, 7 de desembre de 2019 a les 15:51 |
Signatura del conveni | AB
L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va signar un conveni amb CaixaBank, fa unes setmanes, per tirar endavant el projecte “L’arbre dels somnis” de l’Obra Social “La Caixa” amb l’objectiu que, per Reis, tots els nens i les nenes de 2 a 14 anys puguin estrenar una joguina o joc.

El projecte funciona de la següent manera: la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, va fer arribar una carta a totes les llars contemplades per Serveis Socials. En aquesta carta s’explicava que, els nens i les nenes d’aquella casa havien de redactar una carta adreçada als Reis Mags, que transmetés la il·lusió i les emocions que el Nadal i l’arribada dels Reis Mags suposen per a ells i elles i demanant allò que volien rebre per Reis.


Els infants que encara no sabien escriure, podien fer un dibuix o un gargot. Aquesta carta es va fer arribar a CaixaBank perquè pogués ser entregada als Reis d’Orient, que ja han pres nota dels desitjos que contenien les missives.

Els Reis d’Orient necessiten l’ajuda dels adults


D’altra banda, els Reis Mags, que tenen molta feina aquests dies, van demanar ajuda a la ciutadania per poder arribar a totes les cases on hi ha nens o nenes. Aquest desembre, les oficines de CaixaBank estaran decorades amb “L’arbre dels somnis”, un arbre de cartró reciclat que tindrà penjades unes boles amb els noms i edats dels infants que han escrit o dibuixat la seva carta. Els adults que així ho desitgin podran anar a les oficines a recollir alguna de les cartes –abans del 13 de desembre- per ajudar a avançar feina a Ses Majestats i que així puguin agilitzar la feina d’adquisició de jocs i joguines i, alhora, puguin venir menys carregats des de l’Orient.

 

Participació