Esports

Banyeres del Penedès i l'Arboç acullen la tercera edició de la Sant Silvestre Solidària

Enguany tindrà lloc el pròxim 28 de desembre i el lema és «Cap infant sense joguines»

per Nació Digital, L’Arboç i Banyeres, 3 de desembre de 2019 a les 11:06 |
Cartell de la cursa | AAB

Els ajuntaments de Banyeres del Penedès i l'Arboç col·laboraran novament en la celebració de la tercera edició la de Sant Silvestre Solidària que es durà a terme el 28 de desembre, organitzada per primer cop pel Club Esportiu Banyeres del Penedès, hi col·labora el Club Esportiu l'Arboç, i que tindrà com a punt de sortida el poliesportiu municipal de l'Arboç i d'acabament a la plaça de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès. Gràcies a l'èxit de les edicions anteriors, enguany repeteixen però canviant la sortida i l'arribada, l'any passat va ser Banyeres-l'Arboç i enguany serà l'Arboç-Banyeres. El lema de la Sant Silvestre Solidària és "Cap infant sense joguines".

Es tracta d'una cursa o caminada solidària de 5 quilòmetres que transcorrerà pels carrers dels municipis i per l'entorn de les dues poblacions. Per tal de facilitar el transport entre ambdós municipis, hi haurà servei de bus gratuït.

Albert Romero i Miguel Ángel del Río, regidors d'Esports dels respectius municipis creuen que "hem treballat conjuntament i es tracta d'una iniciativa molt positiva tant pel fet d'oferir una activitat de lleure i que fomenta l'esport, com pel simbolisme que suposa la implicació directa de les dues poblacions. Els anys anteriors van ser un èxit i enguany repetim per acabar de consolidar-la. Recordem que l'any passat es van recaptar 800 euros que van ser per comprar joguines i enguany volem superar-la per tal que cap infant es quedi sense joguines".

Les inscripcions de la cursa/caminada solidària ja han començat i es poden realitzar accedint al web d’athleticevents o presencialment (tramitació telemàtica amb targeta de crèdit/dèbit) en aquests dos punts: Casa de Cultura de l'Arboç i Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès.

Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, tindrà una finalitat solidària i es destinarà a la compra de joguines per a nens i nenes amb situacions desfavorables. 

 

Participació