La Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal promociona productes locals a les empreses dels polígons del municipi

La Regidoria de Comerç, Agricultura i Turisme ha explicat que «és interessant que les empreses dels polígons coneguin el municipi i els seus productes,»

per Nació Digital, La Bisbal | 2 de desembre de 2019 a les 18:34 |
La cistella de productes locals | AB
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Comerç, Agricultura i Turisme, Judith Vidal, han fet entrega d’un lot de productes del territori a diverses empreses dels polígons industrials bisbalencs amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer els productes locals.

La regidora de Comerç, Agricultura i Turisme ha explicat que “els membres de l’equip de govern creiem fermament en els nostres productors, empreses i botigues. Per això, durant tot l’any, l’Ajuntament adquireix a la Bisbal els productes que ofereix en les festes, actes i celebracions al municipi. Ara, amb aquesta iniciativa, hem volgut fer un pas endavant i presentar els nostres productes a les empreses que treballen al polígon”.


Segons la regidora “és interessant que les empreses dels polígons coneguin el municipi i els seus productes, d’una banda perquè també formen part del teixit del municipi i, de l’altra, perquè si coneixen els nostres productes locals, és molt més probable que els tinguin en compte a l’hora de dur a terme aperitius, oferir refrigeris i esmorzars o confeccionar lots per a clients, col·laboradors o treballadors, per exemple, amb motiu de les festes nadalenques”.

El lot que s’ha confeccionat enguany conté productes de botigues i productors locals – tals com vi, cava i oli de la Cooperativa de la Bisbal (Cellers Domenys); pa de mig, cuit al forn de llenya del Forn de les Escales; coca enramada del Forn Aresmar; Olis amb aromes d’Oli Torclum; Calçots de la Fruiteria Montserrat; fruita de la Fruiteria Agroverd; fuet de producció pròpia del Supermercat Jaume; i botifarra de pagès blanca i negra de Cal Perebusquet. La intenció de l’Ajuntament és poder donar continuïtat a aquesta iniciativa incorporant altres tipus d’establiments locals, com ara botigues que no es dediquin a l’alimentació o restaurants.

 

Participació