Societat

El Consell Comarcal busca tres tècnics per fer cursos de formació

Els interessats en algun dels tres llocs de treball es poden inscriure al procés de selecció fins el 10 de desembre

per Nació Digital, El Vendrell, 1 de desembre de 2019 a les 12:50 |
Consell Comarcal | CCBP

El Consell Comarcal té obert tres processos selectius per a la incorporació de tècnics per a diferents programes. Les persones interessades poden adreçar-se a l’OTG del Vendrell o al Consell Comarcal. El termini per inscriure’s als diferents processos selectius acaba el dimarts dia 10 de desembre a les 14 hores.

-Lloc de treball: Coordinador de programa de treball i formació Perfil : - Titulació universitària oficial de grau o equivalent, o havent superat el primer o segon cicle d'educació universitària, preferentment àmbit ciències socials, jurídic, psicologia o pedagogia.  Català nivell C1 o equivalent. Experiència en gestió de programes del SOC. Valorable: Vehicle propi per desplaçaments per la comarca. Durada contracte: contracte de 12 mesos a jornada complerta.-Lloc de treball: Tècnic AODL. Perfil: Titulació universitària oficial de grau o equivalent, o havent superat el primer o segon cicle d'educació universitària, Es requereix una persona treballadora i dinàmica que conegui la comarca, les seves empreses i els agents econòmic-socials. Català nivell C1 o equivalent Capacitat per planificar programes, dinamitzar les reunions tècniques i coordinar equips i projectes tècnics d'àmbit comarcal. Durada contracte: contracte de 12 mesos a jornada complert.

-Lloc de treball: Orientador Xarxa d’Ocupació Baix Penedès.  Perfil: Titulació universitària oficial de grau o equivalent (Psicologia, Pedagogia o  Psicopedagogia). Experiència provada en l’àmbit de la inserció laboral. Català nivell C1 o equivalent. Carnet de conduir. Vehicle propi. Data d’inici i finalització del contracte :Jornada complerta.  20/12/2019 – 16/06/2020.

Els interessats en qualsevol dels tres llocs de treball han de posar-se en contacte amb el Departament de Comunicació del Consell Comarcal del Baix Penedès.

 

Participació