1 de 10
Gastronomia

Calafell i el Vendrell tornen a ser puntals de la Ruta del Xató

La Xatonada popular del Vendrell es farà el primer diumenge de febrer, mentre sis restaurants de Calafell formen part enguany del principal producte de turisme gastronòmic del Penedès

Ingredients per fer Xató | AC
per Nació Digital, Baix Penedès | 16 de novembre de 2019 a les 17:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Calafell i el Vendrell tornen a participar, un any més, en la Ruta del Xató, el principal producte de turisme gastronòmic del Penedès. Fins a principis de la primavera, sis restaurants calafellencs oferiran menús basats en el xató: A Can Pilis, Casa Pedro, Eusebio, L’Estany, La Mar de Fons i Vell Papiol. La Xatonada Popular del Vendrell, que l’any que ve serà Capital de la Cultura Catalana se celebrarà el primer diumenge de febrer, enguany, el 2 de febrer.

De la seva banda, la xatonada popular de Calafell se celebrarà el diumenge 15 de març, al nucli de la Platja. Calafell participa des de l’any 2000 en la Ruta del Xató durant els mesos hivernals i organitza, a més, una xatonada popular.

La nova temporada, que s’ha presentat aquesta setmana a Vilafranca del Penedès, vol ser la més “online” de totes, mitjançant el poder de les xarxes socials. La Ruta convida enguany a compartir les experiències amb el xató. I a més, ofereix un catàleg de butxaca amb format mòbil, que inclou totes les iniciatives turístiques i les diferents “Rutes” que poden gaudir els visitants del territori.

Així doncs, hom podrà viure la Ruta del Xató gastronòmica, però també la turística fent-la amb amics, en parella o en família…, tot compartint les experiències mitjançant les xarxes socials. Un perfil reforçat amb l’elecció de la nova ambaixadora de la Ruta, Marta Sanahuja, una de les més prestigioses “influencers” gastronòmiques amb @Delicious Martha.

També hauries de llegir
Fa 187 setmanes

Paco Azuaga, mai un reconeixement va ser tant merescut

Participació