Societat

El Vendrell s’afegeix a la Setmana Europea de la Mobilitat amb el lema «Camina amb nosaltres!»

L’objectiu és animar tothom a no usar el vehicle particular si no és imprescindible

per Nació Digital, El Vendrell, 12 de setembre de 2019 a les 16:42 |
Cartell de la setmana | AV
Del 16 al 22 de setembre, se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. 
 

Amb el lema ‘Camina amb nosaltres!’, la Setmana del 2019 ens anima a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca!
 
El Vendrell s’afegeix a aquesta campanya amb la programació de les activitats següents:
 

Divendres 20 de setembre, una caminada cultural pel Vendrell, organitzada pel Museu Deu. Cal fer la inscripció al Museu Deu (tel. 977 66 63 08 / a/e: museudeu@elvendrell.net).
 
Dissabte 21 de setembre, una bicicletada des de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders fins a l’Espai natural de les Madrigueres, organitzada pel grup ecologista GEVEN i l’Associació per la Preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders. Cal fer la inscripció correu electrònic gevenbpenedes@gmail.com.
 
Diumenge 22 de setembre, una caminada solidària del Vendrell a Sant Vicenç de Calders poble, organitzada per l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer. Cal fer la inscripció al CIT (Ctra. Dr. Robert, 33).
 
Diumenge 22 de setembre, d’11 h a 14 h, una jornada de portes obertes al Museu Deu.
 
La regidora de Mobilitat, Núria Rovira, anima a tothom a participar-hi i a adoptar nous hàbits en els desplaçaments que fem per una mobilitat més sostenible.

 

Participació