1 de 10
La Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal ven part d’una parcel·la del polígon Les Planes Baixes per 378.450€

Una part d’aquest import s’assignarà a la rehabilitació de les ‘cases dels mestres’ amb l’objectiu de destinar-les a habitatge social

Les Planes Baixes | AB
per Nació Digital, La Bisbal | 5 d'agost de 2019 a les 15:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha signat davant notari, aquest dijous 1 d’agost, la venda del 25,23% d’una parcel·la del carrer de la Vinya del polígon industrial Les Planes Baixes, per un import de 378.450€.

El febrer de 2018 es va aprovar el plec de clàusules per a la subhasta, mitjançant procediment obert, d’un 33,64% d’una parcel·la i del 25,23% d’una altra, ambdues de propietat municipal i catalogades com a Patrimoni municipal del sòl. El procediment va quedar desert perquè no es va presentar cap oferta. Posteriorment, durant els mesos de març i abril, es van tornar a licitar els percentatges de les dues parcel·les. En aquesta ocasió es va presentar una oferta per al percentatge de 25,23%, que va ser valorada per la Mesa de contractació i, posteriorment, adjudicada. L’altra subhasta va quedar deserta.

Així, durant el mes de juny es va adjudicar la parcel·la i, aquest dijous 1 d’agost, s’ha signat davant notari l’escriptura de compravenda per l’adjudicació d’aquest 25,23% d’una parcel·la del carrer de la Vinya del polígon industrial Les Planes Baixes per un import de 378.450€.L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès i regidora d’Urbanisme, Agnès Ferré, ha explicat que “una part d’aquest import es destinarà a la rehabilitació de les cases dels mestres per a convertir-les en habitatge social, un projecte que ja està aprovat definitivament i que aviat licitarem”. Ferré ha afegit que “el passat mes de juny vam sol·licitar una subvenció de 20.000€ a la Diputació de Tarragona per a inversions, amb la intenció de destinar-la a aquest projecte i la Diputació ens l’ha concedit”. Des de les Regidories d’Urbanisme i Benestar Social s’està treballant per poder tirar endavant aquest projecte “el més aviat possible”. Està previst que l’execució de les obres es liciti, aquest 2019, per un import de 76.746,11€ (IVA inclòs).

 

Participació