Societat

Un centenar de persones participen en les activitats d’estiu per a la gent gran de Calafell

Són gratuïtes i no cal inscripció prèvia

per Nació Digital , Calafell, 25 de juliol de 2019 a les 18:02 |
Activitats per a gent gran | AC
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un centenar de persones participen aquest juliol en les activitats d’estiu per a la gent gran de Calafell. Es tracta d’un programa d’activitat física coordinat pel programa municipal Posa-hi Oli. D’una banda, hi ha activitat física pròpiament dita i, de l’altra, ball lineal i de saló. És gratuït i no requereix inscripció prèvia.

En les primeres sessions, s’ha registrat una assistència de 80-90 persones. Però, d’acord amb l’experiència d’altres anys, a mesura que avança l’estiu la participació va creixent fins arribar a les 120-130 persones. Posa-hi oli és un programa d'activitat física i dinamització cultural per a la gent gran del municipi. Està subvencionat per l'Ajuntament de Calafell.

Hi poden participar totes les persones empadronades a partir dels 60 anys. El curs té la mateixa durada que el curs escolar. Les classes d'activitat física es porten a terme dos dies a la setmana. A l’estiu, a més, s’ofereixen altres activitats com les explicades en aquesta notícia.

 

Participació