Política

El PSC de Banyeres critica els sous de l’alcalde Benach i el govern local

Anna Ordóñez afirma que,la mesura és un incompliment electoral

per Nació Digital, El Vendrell, 20 de juliol de 2019 a les 17:22 |
Els socis de govern de Banyeres | AB

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, Anna Ordoñez, ha criticat avui la pujada de sou tant de l’alcalde del municipi, Amadeu Benach (BNY-AM), com dels regidors de l’equip de Govern. 

 Segons ha remarcat la regidora del PSC, “comencem el mandat amb l’incompliment d’una promesa electoral. En efecte, ara s’apugen el sou quan en el programa electoral amb el que es van presentar a les eleccions prometien el contrari. Al mateix temps, s’abaixen les retribucions que corresponen a l’oposició.”

“No entenem el perquè d’aquesta decisió arbitrària, menys encara quan els mateixos que l’apliquen abans ho criticaven. Els socialistes considerem que els 11 regidors i regidores que conformem el ple de l’Ajuntament representem tots i totes, ja siguin els que estan al Govern o a l’oposició, a una part del nostre pobre, per tant tots mereixem respecte, consideració i un tracte just. Malament ha començat l’alcalde i els seus regidors de Govern el mandat municipal...”

 Davant d’aquest escenari la portaveu del PSC ha reiterat els compromisos que va assumir amb la ciutadania de Banyeres durant la campanya, uns compromisos que passen per potenciar els serveis socials municipals, fomentar la creació de nova ocupació al poble i impulsar la transparència i la participació ciutadanes a Banyeres. “A Això ens dedicarem amb tota la nostra força aquest mandat perquè nosaltres no canviem de criteris en funció de si estem o no al Govern.”. 

 “Els regidors i regidores del grup socialista no volem participar en cap joc de les cadires ni en repartir cromos de poder municipal. Per contra, volem impulsar un canvi de debò a Banyeres a molts nivells: de renovació, de manera de fer política, de transparència, de participació de la ciutadania en la pressa de decisions polítiques. En això estem i estarem. Per tant, continuarem treballant per generar activitat econòmica, nous llocs de treball al poble i progrés social ara des de les files de l’oposició”, ha conclòs la cap de llista del PSC. 

 

Participació