Societat

Cunit ha posat fi a l’estada irregular d’autocaravanes al final de l'Avinguda de la Font

El propietari del terreny l'ha cedit de manera provisional a l'Ajuntament

per Nació Digital, Cunit, 16 de juliol de 2019 a les 17:45 |
La zona ja està tancada | AC

L’ajuntament de Cunit ha posat fi a l’estada irregular d’autocaravanes en un terreny privat de primera línia de mar. En els últims anys, en aquest terreny, s’hi venien instal·lant caravanes de forma irregular. Tot i que l’estacionament no està prohibit, sí que ho està el que es considera acampar en zones que no tenen senyalització expressa per a fer-ho ni les condicions oportunes.

Aquest era el cas del terreny on s’havien arribat a instal·lar, a la vegada, més de 80 vehicles d’aquest tipus. Des de l’equip de govern, s’entén que aquesta és una forma de viatjar i una opció de fer turisme. Per això, vol oferir una alternativa en un espai municipal que sigui adient i regular aquest tipus d’estades a Cunit.

El Consistori ha arribat a un acord amb el propietari del terreny on es venien instal·lant les caravanes, a través del qual, el propietari cedeix el terreny temporalment a l’Ajuntament i aquest és l’encarregat de manternir-lo. Per això, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de tancar el recinte abans de l’inici de la Festa Major i de la celebració d’activitats en la mateixa zona com el Diabletronik i el Correfoc i el Castell de Focs del passat dissabte.MSegons s’indica des de l’equip de govern, s’està acabant de treballar en l’alternativa a oferir.

 

Arxivat a:
General, platja, caravanes, Cunit
Participació