Santa Anna 2019

La botiga de la Festa Major del Vendrell obre les seves portes

És a la sala La Fusteria i romandrà oberta fins el final de Santa Anna, el 28 de juliol

per Nació Digital, El Vendrell, 12 de juliol de 2019 a les 18:21 |
El regidor i els administradors | AV
 
La botiga de Santa Anna obres les seves portes a La Fusteria des d'aquest divendres i restarà oberta fins el Dia del Gos.
Enguany, els Administradors de Santa Anna han preparat un photocall amb la imatge del cartell de la Festa Major del Vendrell 2019 i un sorteig vinculat a la Festa Major creat molt Vendrellencament (lema de la d'esta). Tota la informació per participar en aquest sorteig es pot trobar a les xarxes socials @adsantanna i a la mateixa botiga.

 
A part de poder adquirir tot el marxandatge relacionat amb la Festa Major 2019 (el llibret per pintar, el conte de la Festa Major, l’Apadrina, el vi blanc Agna i el programa de col·lecció en format d’agenda 2019/2020), la botiga també acull una exposició de cartells des de 1975. 
 
Ipd'altra banda, ja es pot consultar tota la programació al web www.elvendrellfestamajor.cat i a través de l’aplicació per a mòbil FMElVendrell19. Al web també hi ha un recull d’informació sobre les festes majors des del 1977.

   
El regidor de Festes, Christian Soriano, ha agraït el treball i l’esforç dels Administradors i convida tothom a visitar la botiga de Santa Anna, a consultar el web i a descarregar-se l’aplicació al mòbil per gaudir al màxim de la Festa Major. La botiga de Santa Anna estarà oberta fins al 28 de juliol, de dilluns a dissabte, de sis de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre.
 

 

Participació