Eleccions municipals 2019

Agnès Ferré continuarà sent l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès

Ferré ha explicat que el nou mandat estarà centrat en “5 eixos principals: seguretat, serveis municipals, ciutadania, infraestructures i ocupació”

per Nació Digital, La Bisbal | 15 de juny de 2019 a les 22:36 |
Ferré pren possessió | AB
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dissabte al migdia ha tingut lloc, a la Sala de plens de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, el Ple de Constitució del nou Consistori, sorgit de les eleccions locals del passat 26 de maig. Han promès o jurat el càrrec onze regidors electes i s’ha procedit a l’elecció de l’alcaldessa. Agnès Ferré (Compromís amb la Bisbal) ha renovat el càrrec, havent obtingut 6 vots a favor durant el Ple i, per tant, tornarà a ser alcaldessa a la Bisbal del Penedès. 

El Consistori per al mandat 2019-2023 ha quedat constituït de la següent manera:

Equip de govern:

Agnès Ferré Cañellas, alcaldessa (Compromís amb la Bisbal)

Judith Vidal Vilella (Compromís amb la Bisbal)

Leonor Uceda Martín (Compromís amb la Bisbal)

Feliu Gil Esteve (Compromís amb la Bisbal)

Félix Villazán Ruiz (Compromís amb la Bisbal)

Francisca Cepas García (Compromís amb la Bisbal)

Oposició:

Daniel Caballero Castaño (PSC-CP)

José María Cuadros Sánchez (PSC-CP)

Xavier Faura Burgos (Units per la Bisbal - FIC)

Margarita Antolín Manso (Ara la Bisbal)

Silvia Montfort Costa (ERC)

Durant el discurs d’investidura l’alcaldessa Agnès Ferré ha destacat  que “juntament amb els companys i companyes de Compromís amb la Bisbal, treballarem per complir les propostes que portem al programa electoral, continuar amb els projectes engegats i executar tots els serveis i projectes que vagin sorgint. I tot això amb humilitat, alegria, passió i compromís”. Ferré ha explicat que el nou mandat estarà centrat en “5 eixos principals: seguretat, serveis municipals, ciutadania, infraestructures i ocupació”.

El Ple extraordinari de constitució de l’Ajuntament ha començat amb la constitució de la mesa d’edat, presidida per José María Cuadros (PSC-CP) i Xavier Faura (Units per la Bisbal-FIC). Tot seguit, els regidors electes han jurat o promès el càrrec, s’ha procedit a la votació de l’alcalde/alcaldessa i s’ha proclamat Agnès Ferré alcaldessa de la Bisbal del Penedès. A continuació han intervingut els portaveus dels diferents grups municipals i l’alcaldessa Agnès, Ferré ha tancat l’acte amb el seu discurs d’investidura.

 

Participació