Eleccions Municipals 2019

El PSC i En Comú-Podem arriben a un acord de governabilitat a Calafell

Al pacte s'hi podrien sumar altres partits

per Redacció, Calafell | 13 de juny de 2019 a les 13:32 |
Bayona i Ferré | PSC
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El PSC i En Comú-Podem han arribat a un acord per garantir la governabilitat a l’Ajuntament de Calafell en els propers quatre anys. L’acord es refereix tant a la investidura de dissabte vinent, com al conjunt del mandat.

Els acords concrets que s’han signat, i que han estat aprovats per les respectives assemblees de les dues forces, són els següents: Es garantirà la investidura de Ramon Ferré (PSC) com a alcalde; Es garantirà la governabilitat durant els quatre anys del mandat. En casos de discrepància en alguns dels punts que es presentin al Ple, s’establiran negociacions per a consensuar la proposta definitiva; La regidora d’EnComú-Podem Isabel Bou Bayona presidirà una Comissió d’Igualtat. A més, coordinarà les polítiques d’igualtat, atenció a la dona i als col·lectius LGTBI, treballant amb la persona titular de la regidoria de Qualitat de Vida, que serà del PSC; La regidora d’En Comú-Podem assistirà a les juntes de govern local.

No es descarta que altres formacions polítiques amb representació al ple es puguin afegir a aquest acord. La majoria del PSC, no sent absoluta, és suficient per afrontar amb garanties la constitució del nou ajuntament.

 

Participació