Societat

Els Administradors de Santa Anna presenten novetats per Festa Major del Vendrell

Una de les més cridaneres és la manera d'apadrinar la festa

per Redacció, El Vendrell, 10 de juny de 2019 a les 16:05 |
Material d'apadrinament | ASA
Els admiñistradors de Santa Anna han presentat més novetats relatives a la Festa Major del Vendrell a un mes i mig de la seva celebració. Són de diversos àmbits de la Festa i algunes resulten sorprenents. La presentació s'ha fet coincidint amb la cloenda del Shopping Night d'enguany.

APADRINA LA FESTA MAJOR.

Es crea l'acció anomenada Apadrina la Festa Major, l'element que simbolitzarà enguany l'apadrinament de la festa. Un punt de llibre, una mini carretilla i una bengala que duran una etiqueta on Tothom hi podrà escriure el seu nom nom i dipositar-la en una urna. Tots aquests noms formaran part del pergamí del Gegant Salvador  de Santa Anna 2019. Els creadors són els i les artistes de la Fundació Santa Teresa
Es pot adquirír  a Cultura (Regidoria de Cultura, La Rambla, 24. En horari de dilluns a divendres de 10 h a 14 h) i a la botiga de la Festa Major que posarem a la Fusteria més endavant. Hi ha unes instruccions del per què hi ha una bengala.
 
CORREFOC INFANTIL.
Una de les novetats d'aquest any és el correfoc infantil.
Serà el dia 25 (Sant Jaume).  L'inici tindrà just al acabar el pregó de Festa Major, a càrrec de Kevin Prados. Sortirà des de la Rambla i el recorregut ( Rambla, prat de la riba, cafès, Plaça Nova, Muralla, Quatre Fonts, Riera de la Bisbal, Pont nou i zona del botafoc.). Finalitzarà a la zona del botafoc, on inciarà el Piromusical.
 
PIROMUSICAL:

Volent potenciar el castell de focs, els i les administradores van pensar que una bona manera seria convertint el castell de focs en un piromusical, i aixi serà. Dijous 25, a les 23.30. Caldrà atents a la bengala Lliurada  amb l'Apadrina ja que tindrà un protagonisme especial en el piromusical. La zona del Botafoc, estarà ambientada amb una zona adequada per sopar amb diverses ofertes de foodtrucks.

 

Participació