Eleccions municipals 2019

Entre la suposició i la realitat no se sap que hi ha fins que no es veu; pacte PSC-AVP al Vendrell

Article sobre les diferents reaccions al pacte de govern del Vendrell

per Llorenç Avinyó, El Vendrell, 7 de juny de 2019 a les 19:24 |
Signatura del pacte PSC AVP | AVP
Ara fa quatre anys ningú no coneixia ni l'Oscar Blasco ni la Vero Moreno, els dos regidors de Podem, dues persones que debutaven en política sense experiència prèvia en aquesta activitat. Ara que ja es pot parlar sense influir en el vot de ningú crec que és hora de deixar escrit que ells dos, i també Ferran Trillas, de CDC, han estat la sorpresa més agradable de la legislatura que és a punt d'acabar. És una opinió personal. A mi m'agrada que hi hagi renivació als ajuntaments, que  politics locals ho puguin ser ciutadans dels que mai no ho diries. Això és la millor expressió de la democracia. De tots tres, només seguirà al futur ajuntament l' Óscar, una persona cabal.

La millor noticia de les municipals al Vendrell, juntament amb la desaparició de partits d'ultradreta (alerta, el plural no és casual), és que al futur ajuntament hi haurà molts debutants.,la falta d'experiència només és uns circumstància que, com l'acnè,mes cura amb el temps. Escric tot això perquè em sembla que al Vendrell -segur que no a la cara, però si a les xarxes-hi massa gent carregada de prejudicis. Ho dic pel pacte PSC i AVP. El temps dirà si ha estat o no un encert, com és cadascú, com funciona l'acord. Qui havia de de dir que a la passada legislatura passaria el que va passar amb ERC? O el que va passar amb el president local d'ERC just abans de les municipals ?


S'escriuria a les xarxes el que s'està escrivint del pacte si l'AVP hagues fet pacte amb Som Poble, ERC, Junts pel Vendrell i Primàries? Segurament s'haguessin escrit coses similars, però les haurien escrit un altres. Una mica de fair play, si l'encerten o s'equivoquen, també ho explicarem.

 

Participació