Eleccions municipals 2019

La desconsiderada desintegració del PP del Vendrell

El partit liderat per Jerónimo Merino, que va perdre els seus dos regidors el 26 M, encara no ha donat cap senyal de vida

per Llorenç Avinyó, El Vendrell, 5 de juny de 2019 a les 21:26 |
Cartell del candidat | LLA
Si algú tè cap noticia del PP del Vendrell, sisplau, que ho comuniqui a les autoritats. El PP del Vendrell, desprès de 39 anys a l'Ajuntament, sovint participant de governs municipals i sempre ajudant a la governabilitat, es va quedar el 26 -M sense cap regidor i ningú no ha tornar a saber res ni del partit ni de les seves cares visibles, especialment de Jerónimo Merino, el seu candidat. No té cap disculpa que el PP no hagi comparegut ni tan sols per agrair la confiança dels que els van votar. Tampoc han retirat cap cartell ni pancarta de la via pública.

De fet ni de Merino, ni de Cilleruelo, ni de Bundò hi ha noticies. És una greu desconsideració. Cal suposar que la decepció és majúscula, però quan es dona la cara per demanar el vot, cal donar les gràcies. No és estrany que tants ciutadans pensin que hi ha polítics que es dediquen a aquest ofici per diners i per vanitat si quan desapareixen les madures i arriben les dures, toquen el dos. Increïble però cert. És com si Merino haguès triat el "camino" sense una trista despedida. Ell, que tant amant semblava de guardar les formes. Però la propaganda s'ha de retirar si o si.

 

Participació