Societat

El Vendrell planteja una Festa de la Bicicleta familiar, saludable, divertida i solidària

No es farà el darrer diumenge de maig, com és habitual, per no coincidir amb les eleccions

per Redacció, El Vendrell, 8 de maig de 2019 a les 16:07 |

Aquesta setmana s'ha presentat la 77a Festa de la Bicicleta del Vendrell que, enguany, amb motiu de les eleccions municipals, passarà al cap de setmana següent, el diumenge 2 de juny de 2019.
 

Aquest canvi ha generat un augment en els actes previs i les sinergies entre la Regidoria i diverses entitats del municipi. És per aquest motiu que s’ha optat per coordinar-se tant la Regidoria de Festes, com el Club Open Natura i l’Agrupació de Cultura Popular del Vendrell. L’Embarcada, per unir esforços i generar un programa familiar, saludable, divertit i ple d’activitats.

Com a novetat, el diumenge 2 de juny, a part d’anar en bicicleta, també s’hi podrà participar amb patinet, escúter o monopatí, sempre que no siguin elèctrics. D’aquesta manera, la Festa de la Bicicleta s’adapta a altres modalitats de mobilitat sostenible que darrerament estan augmentant en el nombre d’usuaris.

Pel que fa al vessant solidari de la Festa de la Bicicleta del Vendrell, aquest cop, la recaptació de la iniciativa “Pedalem junts per una mateixa causa” anirà destinada a l'Associació Afibromed, entitat que treballa per donar visibilitat a la fibromiàlgia i ajudar les persones afectades per aquesta malaltia.

 

 

Participació