1 de 10
Política

Jordi Sánchez presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Calafell

L'exalcalde socialista encapçala la llis d'Amunt Calafell

Acte de Jordi Sánchez | AC
per Redacció, Redacció | 6 de maig de 2019 a les 15:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Amunt calafell va presentar la seva candidatura a tots els calafellencs i calafellenques al Centre Cívic Iris de Calafell. A l’acte, Jordi Sánchez Solsona, cap de llista, va explicar que es torna a presentar perquè les coses no s’estan fent bé. “Vaig fer un pas al costat fa vuit anys, però em veig amb les ganes i la il·lusió de tornar perquè crec que les coses es poden fer millor. Tenim les persones perquè Calafell sàpiga quin camí ha de seguir”, explicava el número 1 d’Amuntt calafell. També va ser molt clar explicant que amunt calafell no és un partit polític, sinó que és un grup d’electors en què el més important és el municipi.

L’acte, també va servir per conèixer quines són les intencions de la candidatura i saber quins són els eixos principals. Jordi Sánchez Solsona va destacar durant la presentació que hi ha problemes importants al municipi com l’atur, la manca d’una regidoria de cultura o l’escàs ús del patrimoni històric; també va voler esmentar la importància de crear un turisme sostenible i de qualitat. 

Un cop feta l’explicació de la candidatura, Jordi Sánchez va anar anomenat a les vint-i-quatre persones que fan possible  aquest projecte. Cal recordar que amunt calafell és un grup d’electors i per tant, va necessitar el suport de 500 firmes per poder ser una opció a les eleccions municipals. 

Participació