1 de 10
Esports

Un centenar de patinadores i patinadors participen a la fase comarcal

Esportistes de Banyeres, Calafell, Llorenç i Vendrell prenen part a la Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Un dels grups de show | CEBP
per Redacció, El Vendrell | 30 d'abril de 2019 a les 19:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Esportiu del Baix Penedès conjuntament amb la secció de Patinatge del Club d'Esports Vendrell, organitzava el passat Dissabte 27 d'Abril a les Instal·lacions del Club d'Esports Vendrell, la jornada de la Fase Comarcal de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya d'aquesta temporada.

La competició va comptar amb la participació d'un centenar d'esportistes de la comarca, en competició Individual i Shows de categories pre-benjamí fins a Infantil, del Club Patí Banyeres, Club Patí Calafell, Club Patí Llorenç i la secció de patinatge del Club d'Esports Vendrell.

Cal destacar especialment que aquestes iniciatives són possibles gràcies a les sinergies generades a nivell comarcal amb els clubs i entitats vinculades al Patinatge. 

 Encarant el final de temporada, el proper Diumenge 12 de Maig, la comarca acollirà la Final Territorial de Patinatge al pavelló del Club d'Esports Vendrell gràcies a la col·laboració de la secció de Patinatge del Club.

Participació