1 de 10
Eleccions Municipals 2019

Jordi Sánchez reuneix les 500 signatures que li permeten optar a l'alcaldia de Calafell

El grup municipalista que lidera l'exalcalde socialista es diu Amunt Calafell

Sánchez lliura les signatures | AC
per Redacció, Calafell | 17 d'abril de 2019 a les 20:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Amunt Calafell ha aconseguit superar les 500 firmes de persones degudament empadronades per poder ser una opció viable per a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig.
 


La formació política dirigida per Jordi Sánchez Solsona, ha aconseguit que més de 500 persones confiïn en la seva candidatura i li hagin donat suport per poder-se presentar. A partir d’ara, Amunt Calafell començarà a lluitar per obtenir uns bons resultats a les pròximes eleccions.

Aquest model polític és la primera vegada que s’utilitza al municipi. Amunt Calafell «demostra així que la consulta i la participació ciutadana són la clau d’una bona governança que, amb la direcció adequada, ha de permetre assolir l’objectiu que Calafell passi a ser un municipi sostenible, potenciant el Patrimoni Històric, l’Educació, la Cultura i la Salut. El compromís amb Calafell és irrenunciable» afirma el cap de llista. 

Participació